2012. február 20., hétfő

KÖR ALBUM SZÜLINAPRA TIMINEK

Egy aranyos kis kolléganőm kért meg,hogy a sógornőjének készítsek egy szülinapi meglepetés albumot.Az volt a kérése,hogy barna színű legyen és  sírjon a csaj mikor megkapja!:-) Remélem elértük a célját !
Amit felhasználtam Bo Bunny papír,fotókarton.Marianne Desing sablonok,öntapadós félgyöngy, organza és szatén vékony és vastagabb szalag, fém figura(csizma és martini felirat,zicherei tű,virág közép), akril festék,antik lakk,chipboard, sk virágok,két oldalas ragasztó,Karen Marie folyékony ragasztó,milton kapocs,tintapárnák.Spellbinders sablonok, glitteres ragasztó,Martha Stewart lyukasztó, strassz, zsugor fólia,3D  ragasztó.
Nézzük milyennek is alkottam meg.

A borítóján a hölgy kezdő betűje látható "T" ami Rayheres chipboardból készült. Akril festékkel festettem,majd antik lakkal kentem és repesztettem végül megkapta a barnás színt.Szilikon nyomdával nyomdáztam rá.
Az első oldalpár:
A szalaghalmazok kihúzható komment címkéket rejtenek ahol is idézetek vannak.
A második oldalpár:
A címhez találtam egy kis fém martini bilétát ami úgy gondoltam passzol ide,bár közel sem biztos,hogy ilyentől van a kissé pityókás állapot :-)))

A harmadik oldalpár:
Mivel a Bo Bunny papír órája adta a lehetőséget,így forgatható mutatót készítettem  a közepébe :-)



Szeretem ezt az idézetet,olyan lelkesítő és megható :-)

Negyedik oldalpár:
A Magna Hobbyban találtam ezt a fém zicherei tűt és nagyon megtetszett ide.

Az ötödik oldalpár:
Az elmaradhatatlan "védjeggyel" ellátott oldal:  HANDMADE :-)
Nem rég ismertem meg Éva barátnőm jóvoltából a zsugorfólia használatát. Nagyon jó móka,tetszik ahogy a kivágott alakzat  hő hatására összezsugorodik :-) Így került ide ez a pillangó ami alapjáraton egy Joy sablonból való.(a legalsó)



A hátlap:
Nagyon Boldog Születésnapot kedves Timi!
Majd elmeséled,hogy tetszett!! :-))







5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Biztos, hogy sírt a meghatottságtól az ajándékozott!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mindenki! Az ajándék telitalálat volt!!! Egyszerűen gyönyörű, maradandó és emlékezetes!! Még hogy sírtam-e? Igen! Úgy ahogy megjósolták, vagy eltervezték.:) Köszönet érte sógornőmnek Vikinek amiért ezt nekem szánta, és Editnek amiért megalkotta!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Timi Drága!!Ritka pillanatok egyike amikor nem csak tudom,hanem láthatom is a meghatódottságot!!!! Óriási és lélekfelemelő volt!!!!! :-) Örülök és köszönöm mindkettőtöknek,hogy megalkothattam :-)

      Törlés