2012. február 23., csütörtök

KÖR ALBUM SZÜLINAPRA JUDITNAK


Ismét készítettem egy mini köralbumot. A kolléganőm annyira örömet akart szerezni a barátnőjének ,hogy elhatározta,hogy összeszed néhány fotót!A kérés ugyanaz volt,"ütős és síros" legyen,valamint zöldes színű.Nehogy azt gondolja valaki is,hogy itt (screppeléskor) folyton sírunk és nyavalygunk :-)) Akit egyszer mélyen megérintett a dolog és átérzi a súlyát az tudja miről beszélek :-))Szinte nap,mint nap átélhetem a meghatódottság pillanatait örök emléket hagyva magam után!Hálásan köszönöm Vikinek,hogy közreműködött benne :-)
Úgy volt,hogy Judit az ünnepelt holnap reggel kapja meg a szülinapján az albumot de Vikikém annyira izgatott volt,hogy nem bírta ki és meglepte ma este a barátnőjét. :-)Épp a Facebookon szörföltem mikor jött az üzenet idézem: "köszönöm gyönyörű az ajándék :)meg is siratott a Viki rendesen!" "Megyek is kifújom az orrom mert olyan a szemem is a sírástól mint a bagzó nyúlnak:)" Hát így történt az eset és ez nekem ismét elég volt !!:-))
Viszont nézzük milyen is lett az album. Amit felhasználtam:Scrappapír,fotókarton.Marianne Desing sablonok,öntapadós félgyöngy, organza és szatén vékony és vastagabb szalag, fém figura pillangó, akril festék,antik lakk,chipboard, sk virágok,két oldalas ragasztó,Karen Marie folyékony ragasztó,milton kapocs,tintapárnák.Spellbinders sablonok, glitteres ragasztó,Martha Stewart lyukasztó, strassz, 3D  ragasztó ,matrica és csipke.
A borítót itt is akril festékkel festettem,antik lakkal repesztettem.A nagy rózsát saját magam készítettem.Körbe a csipkét húzottan ragasztottam fel.Nézzük a részleteket és a közeli képeket!
Az első oldalpár:
Természetesen itt is a szalagokkal ellátott kommentcímkéken idézetek vannak.


A második oldalpár:


A harmadik oldalpár:  
Itt egy igazi és papír kulcs is került az oldalra ami "nyitja" a boros pincét :-)))
A negyedik oldalpár:
Az ötödik oldalpár:


5 megjegyzés:

 1. Legszebb és legemlékezetesebb ajándék amit kaptam.Szívhezszóló és ÖRÖK!köszönöm,hogy megalkottad:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örömmel tettem,és nagy boldogság ha tetszik!!! :-))

   Törlés
 2. Nagyon szuper ez az albumod is!:)

  VálaszTörlés
 3. wow so wonderful album, lovely details
  hugs Pia

  VálaszTörlés