2012. február 27., hétfő

MEGÉRDEMELT JUTATOM CIGI LESZOKÁSRÓL

Egy aranyos, fiúcska fodrász  tanulómnak készítettem ezt a kis meglepit!
Ugyanis 2011.szeptemberben kiírtam egy versenyt az osztályokban,hogy aki leszokik a cigarettáról az kap tőlem valami kis meglepetést.(Én magam is gyűlölöm a cigarettát)Nagyon büszke vagyok az Istvánra,mert a 4 osztály közül egyedül neki sikerült!!!(már fél éve :-)
Ezt készítettem neki a más meglepetés mellé.Remélem örül neki és megőrzi emlékként,hogy soha ne gyújtson rá!!Boldog vagyok,hogy legalább 1 fiatalt "megmenthettem" a büdös  és káros cigitől!! :-))) Ilyennek alkottam meg:
Amit felhasználtam: Bo Bunny papír,barna karton,Rayheres pöttyös szalag, barna szatén vékony szalag,srasszkő,Marianne Design sablonok,ragasztók,fém figurák(fésű olló)Spellbinders, vékony,gombos domborító mappa, öntapadós fél gyöngy.
A közeliek és nyitva:
Ez a fotó van a Dale Carnegie idézet hátoldalán,köszönöm Nicy lányomnak aki szenzációsan összephotoshoppolta.4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, és izléses lett! Milyen ötletes! Én sem dohányzom, kaphatok én is :):):)

  VálaszTörlés
 2. nagyon jó lett:) és gratula a leszokónak is:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó ötlet! Szeptemberben megyek vissza dolgozni, lehet én is felvetem ötletként! :-)Természetesen a kidolgozás tökéletes, mint mindig!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szuper Edit, alapgondolat elsőrangú! Én három éve szoktam le 40 évnyi dohányzásról. Közben háromszor azért rövid időre sikerült(terhességek). De mindig hamar visszatértem. Fiatalkorban talán még könnyebb, bár nekem nagyon jó módszerem volt, ha érdekel leírom.

  VálaszTörlés