2011. december 14., szerda

FALIKÉP


Egy barátnőm kért meg,hogy ismét alkossak neki valami szépet a keresztlányának.
Hiába próbáltam egy album felé terelni :-) nem hagyta magát,mert már a pici lány kapott egy dobozalbumot a keresztelőre. Ezt:http://trillucy.blogspot.com/search/label/Keresztel%C5%91reL%C3%A1ny%20%20Baba%20doboz%20album
Így nem volt mit tenni,maradt az agyalás :-)) Viszont abban megállapodtunk a végén,hogy falikép lesz az új projekt. S milyen jól döntött,hogy emellett tartott ki.
30,5x30,5 cm scrap papírból készült a háttér lila fotókarton (33x33 cm) és még egy keményebb kartonra tettem rá,hogy legyen tartása.
Amiket felhasználtam még:csipke,milton kapocs,szatén szalag,selyem szalag,chipboard,Martha Stewart lyukasztó,Marianne Design creatables, és minden SK virág.
Az oldalakat egymás alá Zutter-rel spiráloztam össze (jól megszenvedtem vele) :-))) Külön festettem le az akasztó tartó rúdját,hogy színben passzoljon.
Alul a lepke tartó kis karikákat most láttam, és vettem először de eszméletlen jól és sokoldalúan fel lehet használni.:-)Tehát a végeredmény 99 cm hosszú és 33 cm széles falikép :-)
 Akkor nézzük egyben és részleteiben a faliképet

Az első kép részletei:






A második kép


A második kép részletei:
A harmadik kép és részletei:
A szalag mögött eldugva komment címke,ill. a jó kívánságok.


Ilyennek álmodtam meg ez a képet és remélem volt sikere a szülinaposnál :-) Isten éltesse!






















                       

4 megjegyzés:

  1. nagyon mozgalmas és szép, jó sokáig el lehet ám nézegetni! ezt nem fogják megunni!

    VálaszTörlés
  2. Nem találok szavakat! Valóban pazar! :) Békés, boldog ünnepeket és a jövő évre is legalább ennyi energiát kívánok Edit!

    VálaszTörlés
  3. drága Editkém!
    Végre elérkezett a pillanat, sok időpont tologatás után 2011. december 31-én, hogy Emikét felköszönthettük az első szülinapja alkalmaából! Az ajándék képnek óriási sikere volt, mindenki nagy elismeréssel nézegette,és rötön kapcsolva lett a keresztelő ajándékként készült doboz albumhoz: " ugye ezt is a barátnőd csinálta?" Ami a csúcs volt, hogy Emike akkora lelkesedéssel mutogatta a képeken magát és szüleit, hogy Nála is átütő sikert aratott a dolog.Játszott a kép alján a pillangókkal, mutogatott mindenre és mindenkire a képen.A sok ajándék mellett vissza-visszatért ehhez a képhez, és mindig talált érdekességet, amire felfigyelt!
    Végül megszólalt a keresztlányom a férjének címezve egy praktikus következtetést levonva / vázolva " jancsi ismét fúrhatsz" Ez tudom elég laza fogalmazás, de egyszerűen annyit jelent, hogy helye lesz a gyerek szobájában,mert a színei is tökéletesen passzolnak a szoba falának színeihez....( Edit, mit gondolsz,vajon miért???? :):):)
    szóval: ISMÉT ÁTÜTŐ SIKER!
    köszönöm szépen!
    Jut eszembe, gyűjtsd az erőt energiát, idd a sydolt, hogy fényes ötleteid legyenek, mert érik egy következő feladat.....

    VálaszTörlés