2011. augusztus 3., szerda

KÖNYV KÉPESLAP

Ezt a gyönyörű könyv képeslapot Éva barátnőmtől tanultam.Hálás vagyok neki,mert rengeteget tanultam már tőle,nagy példaképem!! :-) Köszönöm ezúton is!
Amikor megláttam az övét elkészítve minden túlzás nélkül mondhatom,hogy leesett az állam és nem tudtam napirendre térni.Most végre 2 másik projekt között pihenésképpen megalkottam a saját könyv képeslapomat,sőt mindjárt kettőt :-) Ugyanazt az idézetet tettem bele (csak úgy) viszont cserélhető,úgy oldottam meg!  Akkor nézzük milyen is lett! :-)




Mióta rájöttem,hogy ,hogyan  és milyen szerszámaimmal tudok ilyen gyönyörű rózsát készíteni azóta szívesen és élvezettel és egyre gyorsabban csinálom őket.

Hihetetlenül munkaigényes képeslap,először sokat kínlódtam vele ,végül aztán belejöttem és ,mint mindenből ebből is rengeteget fogok csinálni még :-)
 Ilyen amikor nyitva van:

Ahogy a pillangók valósággal repülnek a könyv lapjai között,  valami egészen káprázatosan szép (legalábbis nekem eszméletlenül tetszik)



És akkor mutatom a másik színűt is:




5 megjegyzés:

  1. Csodaszépek! Jó lenne élőben is látni, még nem láttam ilyet!

    VálaszTörlés
  2. tudom, hogy ezt már írtam, de annyira imádom benned, hogy eltéveszthetetlen vagy, már a stílusod, látok egy képet és tudom, hogy te készítetted! ritka és éppen ezért csudajó ennyire egyéniség vagy!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek lettek!!!!!!! Nagyon szeretem a szegélyeid! Varázslatosakat művelsz a virágokkal, a képeslapokkal, meg mindennel! Bármihez nyúlsz, az meseszép lesz!

    VálaszTörlés
  4. Meseszép lett mindkettő!!! Úgy örülök, hogy megcsináltad! :-) Gyönyörűen párosítottad a mintás papírokat! Gratula!!!!!
    Éva

    VálaszTörlés
  5. Remek lett mindkettő, de főleg az első színei (meg úgy egyben az egész kompozíció) valami csodásak!

    VálaszTörlés