2011. május 18., szerda

Esküvői köralbumEz a köralbum egy kolléganőmnek készült,mert épp esküvőre volt hivatalos.Sokat filóztunk,hogy mi is lenne a legmegfelelőbb ajándék amibe át tudja adni a kis borítékot de maradandó is legyen.
Végül is emellett döntött Ime!

Felhasznált anyagok: Yaboo köralbum ,7 lap felhasználásával.5 féle szalag,( 3  Rayheres)scrap,hu-s virágok saját készítésű levelek,milton kapcsok,kontúrmatrica,Magnás esküvői papírok,kis karikagyűrű, Joy és sizzix sablonok,strasszok és tintapárnák. Ilyen lett a teteje:

Annyira megtetszett ez a szatén szalag,hogy egyből vettem belőle.A hullámos szélű szintén szatén szalag de kockás,egyik kocka  vajszínű a másik alig látszik és így váltakoznak.Feltettem az alapra és beraktam,mint a rakott szoknyát :-) Aztán ráragasztottam a tetejét és arra a Joy sablonból kivágott mintát és a cakkos szélű szalagot és virágot.Reszeltem és tintáztam.
       Az elengedhetetlen fityulák az album karikán :-)

    Még lakat és kis kulcs is került rá,hogy be tudják zárni és ki is tudják nyitni egymás szívét :-)                                                                                  

Az első oldal papírja egy gyönyörű krémszínű, domborított ,indamintás Magnás papír,erre került kis zsebecske amibe az idézet.Húúúhát mire  kiagyaltam a méreteket ( hát az a nem semmi minden albumban :-) Viszont imádtam a virágokat,mert a kedvenc színeim :-) Végül is ilyen lett!
                                                         
 A következő oldalon a legújabb,kedvenc Joy sablont használtam és színeztem az albumnak megfelelően.
Szeretem a kontúr matricát,mert könnyen lehet vele "írni" :-)
                                                               
 Imádtam ezeket  a kis  galambokat készíteni amire aztán rákerült az "igazi" karikagyűrű. Először mindent kipróbálok,hogy oké-e a méret és a forma aztán csinálom az eredetiből.Azonban így több papír kárba vész de olyannak kell lennie amilyennek én megálmodom! :-) Először kinyomtattam a neveket kiszaszerolva a méretet,hogy mekkora betű fér a galambszárnyra,Mikor ez meg volt jött a sablonnal a vágás és a domborítás.Aztán egy másik színű papír a galamb háttérnek Azért fotóztam így,hogy lássuk az idézet,mert különben benne van a kis zsebben és csak a fele látszik ki :-) Végül is így mutat! :-)
A következő oldal párok
A következő oldalon imádom a pillangót,mert Joy sablonnal vágtam ki,
színeztem és 3D-ragasztóval van feltéve és olyan,mintha repülne.
A szívet Sizzix vágtam és domborítottam és 3 strasszkővel ékesítettem .
Az  album utolsó oldala ahol van a kis boríték ahová kerül az "ajándék"és a név akitől kapja az ifjúpár
Nagyon szeretem ezt a virág nyomót,mert olyan kis mutatós :-)strasszkővel a közepében.

   A hátulján pedig a két barátnő mosolyog :-)
  Jó volt megalkotni,szeretek ilyen kör albumokat is csinálni.
      Köszönöm,hogy elkészíthettem :-)

1 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges, akárcsak az összes többi albumod is! Szeretném egyszer végignézni, ahogy egy ilyen elkészül ! Beköltözhetek ? :-)

    VálaszTörlés