2012. május 4., péntek

BALLAGÁSI NAGY DOBOZ ALBUM

Ez az album egy 19 éves fiúnak készítettem a ballagására.
Nem tudtuk,hogyan fog rá reagálni,hogy tetszik neki majd.Azonban amikor az édesanyja először meglátta és mutattam neki mit,hol talál ,végig sírta az egész albumot!
Ma volt a ballagás,így van némi infóm már a történtekről.(de csak másod kézből :-))Megkapta és először azt hitte,hogy valami hülyeség van benne és nem akarta kinyitni,mert azt gondolta,hogy át akarják vágni és bomba van benne.:-)Aztán mégiscsak nekimerészkedett a kinyitásnak :-))) Na persze volt nagy meglepetés,öröm és elérzékenyülés,még a nagypapa is sírva fakad a benne látottaktól.Nagy öröm ez nekem mindig,hogy ismét nem dolgoztam hiába.Nos akkor nézzük az albumot.
Amit felhasználtam  Bo Bunny papírok,madeira  és egyéb csipke,szalagok,kartonok,fém és fa figurák, Marianne Design és Sizzix sablonok,tintapárnák,milton kapcsok,chipboard, strasszok,perlen-pen, virág és levél mintanyomók,Spellbinders,Nellie sablon,kontúr matrica,Martha Stewart lyukasztók,gombok, hímző fonal,bagoly szem,fiók kihúzó,matrica.
Készítettem már hasonló dobozalbumot az így  néz ki.
Szeretem ezeket készíteni,mert olyan látványos és nem minden  napi.
20x20 cm a külső méret és 18x18 cm a belső kocka.Természetesen azt is én szabtam le :-),mert volt aki azt hitte készen vettem :-)
Akkor nézzük az albumot:
Az oldalán a 2 kis boríték ami kis üzenetet rejt

Amikor az ember leveszi a tetejét akkor szétesik a doboz a 4 dupla oldalára
A boríték a közepében amiben üzenni lehetett :-)
És akkor a közeli képek:
Első oldal


A második oldal:
A harmadik oldal:A negyedik oldal:


Természetesen minden szalagnál van komment címke vagy fotót rejt,vagy kinyílik :-)
Az ötödik oldal:


A hatodik oldal:
Hetedik oldal:

Nyolcadik oldal:
Kilencedik oldal:

Tizedik oldal:Tizenegyedik oldal:

és utolsó,tizenkettedik oldal:

4 megjegyzés:

  1. Fantasztikusak az albumaid Edit! Így képeken is jó nézegetni, de élőben még inkább megindító lehet. Izgalmas látni, ahogy kialakult ez az "Edites" letisztult stílus! Jól áll Neked a scrap!!!

    VálaszTörlés
  2. Edit!!! Ez valami fantasztikus!!! Imádom a sok apróságot, amit mindig elrejtesz egy-egy albumban!!! Biztosan egy örök emlék lesz a ballagónak!

    VálaszTörlés
  3. Ez (is) valami eszméletlenül szép ! Olyan szívesen megnéznék egyszer egy ilyent "élőben". Én is a sok rejtett részletet, zugot csodálom meg mindig. Órákig tudnám nézegetni !

    VálaszTörlés