2012. március 21., szerda

BALLAGÁSRA AJÁNDÉK PIRAMIS

Egy nagyon kedves vendégem kért meg,hogy készítsek valamit,mert ballagásra hivatalos és szeretne a fiúnak egy láncot ajándékozni.
Már régóta szerettem volna ilyen gúlát készíteni (Betkánál nagyon tetszett több is) így hát  kapóra jött az alkalom.Mivel a gúla nagy és elveszne benne a lánc készítettem bele egy hátizsákot ami utal az elballagásra.
A gúla alja 13,5x13,5 cm kocka a magassága kb. 17 cm. Először mindig leskiccelem papíron mit,és hogyan is fogom elkészíteni.Az elsővel mindig megszenvedek de aztán már megy, mint a karikacsapás :-)))
Jaaa  itt még a fotón hiányzik a felirat de mihamarabb pótolom,az van az egyik oldalán a hullámos körben,hogy "Szeretettel" a másikon, hogy "Ballagásra". Végül is ilyen lett az eső gúlám! :-)))

 Felülnézetből ezt látjuk :-)

 Nyitva:


Az oldalak közelről : :-)





2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy elkészítetted ezt a piramis dobozt! Az elsővel én is többet küzdöttem, aztán már valóban könnyen ment. Nagyon eredeti és fiús lett ezekkel az "újságpapírokkal" és díszítésekkel, a nyomdák különösen tetszenek:) Jól olvasom a soraidból, hogy lesz még több is?

    VálaszTörlés
  2. Fergetegesen jó.Egyedi és hangulatos.

    VálaszTörlés